Gerdien Rotgers

Ik geloof in een mooiere wereld! En ik draag hieraan bij door persoonlijke verhalen en inzichten te schrijven en te delen op ZAAII. Ik voel de behoefte om op deze manier van betekenis te zijn. En ik hoop jou hiermee te inspireren en te enthousiasmeren ook je unieke talenten en passies te vinden. Maak het kadootje dat je bent open en deel dit met de rest van de wereld. Dan kunnen we samen werken aan die mooiere wereld!

 

Vraag jij jezelf af hoe je kunt bijdragen aan een mooiere wereld? Luister naar je hart en deze leidt je naar je levensdoel. Ontdek waarvoor je hier gekomen bent. Als je weet wat dat is, kun je ernaar leven en een voorbeeld zijn voor anderen. Je bijdrage is altijd totaal uniek. Stel jezelf dan de vraag: "Hoe kan ik helpen?". Een betekenisvol leven gaat namelijk niet over gelukkiger of succesvoller worden, maar over bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf. Een mens van betekenis ben je continu. Gelukkig of succesvol slechts tijdelijk. Dus, ga vol vertrouwen jouw richting op, en je bent op missie! Dan vind je anderen met dezelfde bestemming en zal overvloed deel van je worden.

 

ZAAII helpt jou een inspirerend voorbeeld én co-creator van een mooiere wereld te zijn. En die mooie wereld ligt niet in de toekomst. Deze is NU! Het is wat jij kiest te zijn! Begin bij jezelf, doe het samen, voor iedereen! Doe jij mee? ZAAII!

 

Gerdien